|
Pivot Stickfigure Animator Forum o programie Pivot Stickfigure Animator,animacjami tworzonymi tym programe,figurach...
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gosia27
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2017 00:43 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
niezapominajkaa
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2025 18:50 Temat postu: |
|
|
| Zrobiłam niedawno swój pierwszy większy tort i nie pomyślałam nawet o czymś takim jak podkład pod tort 😅 Efekt? Cudo na talerzu, ale jak je przenieść – dramat. Teraz wiem, że takie rzeczy można ogarnąć np. w Elhandel. Macie może sprawdzone rozmiary do tortów 24 cm? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
neo
|
Wysłany: Sro Maj 27, 2026 09:07 Temat postu: |
|
|
| Kiedy brakuje czasu na codzienne gotowanie, warto mieć pod ręką rozwiązania, które ułatwiają przygotowanie obiadu lub kolacji. Mrożonki Abel powstają ze świeżych produktów bez użycia konserwantów, dzięki czemu łączą wygodę z dobrym smakiem. Oferta obejmuje wyroby mięsne, warzywa, zupy oraz dania garmażeryjne wymagające jedynie podgrzania. To świetna propozycja dla osób aktywnych zawodowo, rodzin z dziećmi oraz wszystkich, którzy chcą ograniczyć czas spędzany na zakupach i gotowaniu. Produkty Abel pozwalają szybko przygotować posiłek i cieszyć się domowym charakterem potraw nawet podczas najbardziej intensywnych dni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 27, 2026 09:07 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |