Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kiki90
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2017 14:58 Temat postu: A może przez internet? |
|
|
Witam serdecznie,
Zawsze pożyczałem pieniądze metodą tradycyjną. Przychodziłem do placówki firmy udzelającej pożyczki, następnie czekałem na weryfikację, podpisywałem papiery, których nawet nie mogłem dobrze przeczytać, a dopiero później otrzymywałem pieniądze. Wydaje mi się, że wygodniejsze są pożyczki internetowe. Korzystaliście z takich może?
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2017 14:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tajfun199
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2017 13:09 Temat postu: |
|
|
A może weź się do roboty i nie pożyczaj pieniędzy? _________________ LIKWIDACJA STANOWISKA PRACY |
|
Powrót do góry |
|
|
niezapominajkaa
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 17:12 Temat postu: |
|
|
Internet to super sprawa, ponieważ dzisiaj wszystko można załatwić drogą online. Warto jednak zaopatrzyć się w dobrą sieć, która nie będzie przerywać się podczas oglądania filmu czy podczas pracy. Ja przejrzałam sobie różne oferty i znalazłam firmę https://www.koba.pl/ , która oferuje tani i szybki internet. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pardonk
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2021 02:49 Temat postu: |
|
|
Wszystkie branże jakie tylko mają ku temu możliwości przenoszą się do internetu. To trend, który charakteryzuje się coraz większą dynamiką i będzie tylko przyspieszał. Bo to wygodne, bo to tańsze, bo daje większe szanse na dotarcie do klienta. To samo dotyczy pożyczek, a także ubezpieczeń i wielu innych dziedzin życia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przerek88
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2022 15:10 Temat postu: |
|
|
Pardonk napisał: | Wszystkie branże jakie tylko mają ku temu możliwości przenoszą się do internetu. To trend, który charakteryzuje się coraz większą dynamiką i będzie tylko przyspieszał. Bo to wygodne, bo to tańsze, bo daje większe szanse na dotarcie do klienta. To samo dotyczy pożyczek, a także ubezpieczeń i wielu innych dziedzin życia. |
Nie wszystko da się przenieść do internetu, ale fakt, coś co kiedyś wydawało się nie do pomyślenia, dzisiaj jest na porządku dziennym i człowiek nie wyobraża sobie żeby mogło być inaczej. |
|
Powrót do góry |
|
|
Waldi22
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2022 23:36 Temat postu: |
|
|
Przerek88 napisał: |
Nie wszystko da się przenieść do internetu, ale fakt, coś co kiedyś wydawało się nie do pomyślenia, dzisiaj jest na porządku dziennym i człowiek nie wyobraża sobie żeby mogło być inaczej. |
No no covid pokazał, że nawet leczyć nas można przez internet czekam na naprawy samochodów i innych urządzeń... A na poważnie na szczęście nie wszystko da się przenieść do internetu. |
|
Powrót do góry |
|
|
barbarosqa
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2022 01:51 Temat postu: |
|
|
Pardonk napisał: | Wszystkie branże jakie tylko mają ku temu możliwości przenoszą się do internetu. To trend, który charakteryzuje się coraz większą dynamiką i będzie tylko przyspieszał. Bo to wygodne, bo to tańsze, bo daje większe szanse na dotarcie do klienta. To samo dotyczy pożyczek, a także ubezpieczeń i wielu innych dziedzin życia. |
Mi to odpowiada, nie mam czasu biegać po urzędach, firmach, sklepach, lubię załatwiać sprawy przy kawce, często w łóżku |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafcius81
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2022 12:59 Temat postu: |
|
|
barbarosqa napisał: | Mi to odpowiada, nie mam czasu biegać po urzędach, firmach, sklepach, lubię załatwiać sprawy przy kawce, często w łóżku |
Ma to swoje zalety i wady. Jak to ktoś wcześniej napisał, dawniej pewnych rzeczy nawet sobie nie wyobrażaliśmy, a teraz to codzienność... mnie jednak martwi to od strony braku kontaktu z innymi ludźmi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Barbarella
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2022 17:34 Temat postu: |
|
|
wszystko fajnie pięknie, ale jak dzwonię z prostą sprawą przykładowo do operatora komórkowego i muszę wysłuchiwać całego tego menu wyboru i dodatkowo oferty na prąd, ubezpieczenia, fotowoltaikę... a mam do zadania pytanie z odpowiedzią tak/nie, to mnie krew zalewa. |
|
Powrót do góry |
|
|
markiza
|
Wysłany: Pon Cze 06, 2022 19:37 Temat postu: |
|
|
Barbarella napisał: | wszystko fajnie pięknie, ale jak dzwonię z prostą sprawą przykładowo do operatora komórkowego i muszę wysłuchiwać całego tego menu wyboru i dodatkowo oferty na prąd, ubezpieczenia, fotowoltaikę... a mam do zadania pytanie z odpowiedzią tak/nie, to mnie krew zalewa. |
no to jest nienormalne... i jeszcze się pomyl w środku, albo niech Cię rozłączy pod koniec tego labiryntu numerków... |
|
Powrót do góry |
|
|
Tediuszek
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2022 09:49 Temat postu: |
|
|
Barbarella napisał: | wszystko fajnie pięknie, ale jak dzwonię z prostą sprawą przykładowo do operatora komórkowego i muszę wysłuchiwać całego tego menu wyboru i dodatkowo oferty na prąd, ubezpieczenia, fotowoltaikę... a mam do zadania pytanie z odpowiedzią tak/nie, to mnie krew zalewa. |
To zanim zadzwonisz na jakąś infolinię... sprawdź czy nie znajdziesz odpowiedzi na Twoje pytanie w internecie |
|
Powrót do góry |
|
|
wiesniaw
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2022 20:57 Temat postu: |
|
|
niezapominajkaa napisał: | Internet to super sprawa, ponieważ dzisiaj wszystko można załatwić drogą online. Warto jednak zaopatrzyć się w dobrą sieć, która nie będzie przerywać się podczas oglądania filmu czy podczas pracy. Ja przejrzałam sobie różne oferty i znalazłam firmę https://www.koba.pl/ , która oferuje tani i szybki internet. |
Warto napisać jeszcze w jakim mieście oferują ten tani i wspaniały internet;) bo nie wygląda mi to na żadną dużą firmę... |
|
Powrót do góry |
|
|
fraczek
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2022 12:00 Temat postu: |
|
|
Teraz nawet biedronka uruchamia na dniach biedronka home szkoda, że bez spożywki, ale zawsze coś |
|
Powrót do góry |
|
|
zoskakwa
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2022 22:16 Temat postu: Re: A może przez internet? |
|
|
kiki90 napisał: | Witam serdecznie,
Zawsze pożyczałem pieniądze metodą tradycyjną. Przychodziłem do placówki firmy udzelającej pożyczki, następnie czekałem na weryfikację, podpisywałem papiery, których nawet nie mogłem dobrze przeczytać, a dopiero później otrzymywałem pieniądze. Wydaje mi się, że wygodniejsze są pożyczki internetowe. Korzystaliście z takich może?
Pozdrawiam! |
Niektóre produkty finansowe faktycznie można zorganizować przez internet, ale niektóre nadal warto załatwiać w sposób tradycyjny, w placówce... |
|
Powrót do góry |
|
|
amelqua
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2022 19:24 Temat postu: Re: A może przez internet? |
|
|
[quote="zoskakwa"] kiki90 napisał: | Witam serdecznie,
Niektóre produkty finansowe faktycznie można zorganizować przez internet, ale niektóre nadal warto załatwiać w sposób tradycyjny, w placówce... |
również tak uważam, nie wszystko po prostu warto i nie wszystko się da... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2022 19:24 Temat postu: |
|
|
|
|