Forum Pivot Stickfigure Animator Strona Główna Pivot Stickfigure Animator
Forum o programie Pivot Stickfigure Animator,animacjami tworzonymi tym programe,figurach...

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

A może przez internet?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Pivot Stickfigure Animator Strona Główna -> Offtopic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiki90

PostWysłany: Czw Kwi 13, 2017 14:58    Temat postu: A może przez internet? Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,

Zawsze pożyczałem pieniądze metodą tradycyjną. Przychodziłem do placówki firmy udzelającej pożyczki, następnie czekałem na weryfikację, podpisywałem papiery, których nawet nie mogłem dobrze przeczytać, a dopiero później otrzymywałem pieniądze. Wydaje mi się, że wygodniejsze są pożyczki internetowe. Korzystaliście z takich może?

Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Kwi 13, 2017 14:58    Temat postu:

Powrót do góry
Tajfun199

PostWysłany: Nie Gru 31, 2017 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może weź się do roboty i nie pożyczaj pieniędzy?
niezapominajkaa

PostWysłany: Sro Lis 17, 2021 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Internet to super sprawa, ponieważ dzisiaj wszystko można załatwić drogą online. Warto jednak zaopatrzyć się w dobrą sieć, która nie będzie przerywać się podczas oglądania filmu czy podczas pracy. Ja przejrzałam sobie różne oferty i znalazłam firmę https://www.koba.pl/ , która oferuje tani i szybki internet.
Powrót do góry
Pardonk

PostWysłany: Sro Gru 08, 2021 02:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkie branże jakie tylko mają ku temu możliwości przenoszą się do internetu. To trend, który charakteryzuje się coraz większą dynamiką i będzie tylko przyspieszał. Bo to wygodne, bo to tańsze, bo daje większe szanse na dotarcie do klienta. To samo dotyczy pożyczek, a także ubezpieczeń i wielu innych dziedzin życia.
Powrót do góry
Przerek88

PostWysłany: Pią Sty 07, 2022 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pardonk napisał:
Wszystkie branże jakie tylko mają ku temu możliwości przenoszą się do internetu. To trend, który charakteryzuje się coraz większą dynamiką i będzie tylko przyspieszał. Bo to wygodne, bo to tańsze, bo daje większe szanse na dotarcie do klienta. To samo dotyczy pożyczek, a także ubezpieczeń i wielu innych dziedzin życia.

Nie wszystko da się przenieść do internetu, ale fakt, coś co kiedyś wydawało się nie do pomyślenia, dzisiaj jest na porządku dziennym i człowiek nie wyobraża sobie żeby mogło być inaczej.
Powrót do góry
Waldi22

PostWysłany: Pon Lut 07, 2022 23:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przerek88 napisał:

Nie wszystko da się przenieść do internetu, ale fakt, coś co kiedyś wydawało się nie do pomyślenia, dzisiaj jest na porządku dziennym i człowiek nie wyobraża sobie żeby mogło być inaczej.

No no Smile covid pokazał, że nawet leczyć nas można przez internet Wink czekam na naprawy samochodów i innych urządzeń... A na poważnie na szczęście nie wszystko da się przenieść do internetu.
Powrót do góry
barbarosqa

PostWysłany: Wto Mar 08, 2022 01:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pardonk napisał:

Mi to odpowiada, nie mam czasu biegać po urzędach, firmach, sklepach, lubię załatwiać sprawy przy kawce, często w łóżku Smile
Powrót do góry
Rafcius81

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2022 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

barbarosqa napisał:
Mi to odpowiada, nie mam czasu biegać po urzędach, firmach, sklepach, lubię załatwiać sprawy przy kawce, często w łóżku Smile

Ma to swoje zalety i wady. Jak to ktoś wcześniej napisał, dawniej pewnych rzeczy nawet sobie nie wyobrażaliśmy, a teraz to codzienność... mnie jednak martwi to od strony braku kontaktu z innymi ludźmi.
Powrót do góry
Barbarella

PostWysłany: Pią Maj 06, 2022 17:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wszystko fajnie pięknie, ale jak dzwonię z prostą sprawą przykładowo do operatora komórkowego i muszę wysłuchiwać całego tego menu wyboru i dodatkowo oferty na prąd, ubezpieczenia, fotowoltaikę... a mam do zadania pytanie z odpowiedzią tak/nie, to mnie krew zalewa.
Powrót do góry
markiza

PostWysłany: Pon Cze 06, 2022 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barbarella napisał:
wszystko fajnie pięknie, ale jak dzwonię z prostą sprawą przykładowo do operatora komórkowego i muszę wysłuchiwać całego tego menu wyboru i dodatkowo oferty na prąd, ubezpieczenia, fotowoltaikę... a mam do zadania pytanie z odpowiedzią tak/nie, to mnie krew zalewa.

no to jest nienormalne... i jeszcze się pomyl w środku, albo niech Cię rozłączy pod koniec tego labiryntu numerków...
Powrót do góry
Tediuszek

PostWysłany: Nie Lip 03, 2022 09:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barbarella napisał:

To zanim zadzwonisz na jakąś infolinię... sprawdź czy nie znajdziesz odpowiedzi na Twoje pytanie w internecie Wink
Powrót do góry
wiesniaw

PostWysłany: Sro Lip 20, 2022 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niezapominajkaa napisał:
Internet to super sprawa, ponieważ dzisiaj wszystko można załatwić drogą online. Warto jednak zaopatrzyć się w dobrą sieć, która nie będzie przerywać się podczas oglądania filmu czy podczas pracy. Ja przejrzałam sobie różne oferty i znalazłam firmę https://www.koba.pl/ , która oferuje tani i szybki internet.

Warto napisać jeszcze w jakim mieście oferują ten tani i wspaniały internet;) bo nie wygląda mi to na żadną dużą firmę...
Powrót do góry
fraczek

PostWysłany: Pią Sie 19, 2022 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pardonk napisał:

Teraz nawet biedronka uruchamia na dniach biedronka home Smile szkoda, że bez spożywki, ale zawsze coś Smile
Powrót do góry
zoskakwa

PostWysłany: Pon Paź 03, 2022 22:16    Temat postu: Re: A może przez internet? Odpowiedz z cytatem

kiki90 napisał:
Witam serdecznie,

Zawsze pożyczałem pieniądze metodą tradycyjną. Przychodziłem do placówki firmy udzelającej pożyczki, następnie czekałem na weryfikację, podpisywałem papiery, których nawet nie mogłem dobrze przeczytać, a dopiero później otrzymywałem pieniądze. Wydaje mi się, że wygodniejsze są pożyczki internetowe. Korzystaliście z takich może?

Pozdrawiam!

Niektóre produkty finansowe faktycznie można zorganizować przez internet, ale niektóre nadal warto załatwiać w sposób tradycyjny, w placówce...
Powrót do góry
amelqua

PostWysłany: Nie Paź 30, 2022 19:24    Temat postu: Re: A może przez internet? Odpowiedz z cytatem

[quote="zoskakwa"]
kiki90 napisał:
Witam serdecznie,

Niektóre produkty finansowe faktycznie można zorganizować przez internet, ale niektóre nadal warto załatwiać w sposób tradycyjny, w placówce...

również tak uważam, nie wszystko po prostu warto i nie wszystko się da...
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Paź 30, 2022 19:24    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Pivot Stickfigure Animator Strona Główna -> Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: